Greek English French German Italian Russian Turkish

Επικοινωνία: 
Μελίσσια: 210 8104121
Γλυφάδα: 210 8981510

Teen Invisalign

Χαμογελάστε με Ιnvisalign Τeen!

Καλώς ήλθες στον 21ο αιώνα! – Ιnvisalign για εφήβους!

Σήμερα στην εποχή του ασύρματου τηλεφώνου, του ασύρματου Internet, της ασύρματης τεχνολογίας, εσύ ακόμα κάνεις ορθοδοντική θεραπεία με τα κλασικά συρμάτινα ’’σιδεράκια’’, όπως τον περασμένο αιώνα; Αν θέλεις να ισιώσεις τα δόντια σου με διαφανείς νάρθηκες, με τρόπο απλό, αισθητικό και γρήγορο... Αν θέλεις να απολαύσεις την άνεση που σου προσφέρει η μέθοδος Invisalign στην απόκτηση ενός όμορφου χαμόγελου, χωρίς τους περιορισμούς, τη δυσφορία και τις ενοχλήσεις που συνοδεύουν τη θεραπεία με τα ’’σιδεράκια’’... Τότε σίγουρα αξίζει να γνωρίσεις το Invisalign, που πραγματικά θα αλλάξει τη ζωή σου! Το Invisalign Teen αποτελεί τη ’’διάφανη’’ εναλλακτική θεραπεία στα ’’σιδεράκια’’, που εύκολα και άνετα, χωρίς τα ενοχλητικά σύρματα, ισιώνει τα δόντια σου. Αν είσαι 13 χρονών και πάνω, έχουν ανατείλει όλα τα δόντια σου και έχεις κάποιο ορθοδοντικό πρόβλημα, τότε σίγουρα το Invisalign Teen είναι η ιδανική θεραπεία για σένα. Αρκεί να αναζητήσεις έναν πιστοποιημένο ορθοδοντικό που να μπορεί να σε βοηθήσει με τη μέθοδο Invisalign. Ψάξτο…

Χαμογελάστε κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας με Ιnvisalign Τeen!

Oι αυξημένες αισθητικές απαιτήσεις και μαθητικές υποχρεώσεις των εφήβων, που σήμερα τους περιορίζουν πολύ τον ελεύθερο χρόνο, οδήγησαν στη δημιουργία του Invisalign Teen, δηλ. της εφαρμογής του Ιnvisalign σε εφήβους. Αποτελεί μία σαφή εναλλακτική λύση στα κλασικά «σιδεράκια» που, πέραν από τους γνωστούς αισθητικούς περιορισμούς,   δυσκολεύουν τους νέους στην καθημερινή τους ζωή και τις δραστηριότητές τους.
Η σαφής επιλογή

H καθαρή επιλογή!

Το Invisalign Teen ™ αποτελεί μέρος των προϊόντων Invisalign που αναπτύχθηκε με τη βοήθεια εφήβων, γονιών και ορθοδοντικών. Όλοι μαζί συνέβαλαν για τη δημιουργία των ναρθήκων Invisalign Teen που λαμβάνουν υπόψη το δραστήριο τρόπο ζωής και τις ιδιαίτερες ανάγκες της θεραπείας των εφήβων.
Το Invisalign Teen χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία Invisalign που εφαρμόζεται στους ενήλικες. Η μετακίνηση των δοντιών συμβαίνει σταδιακά με μια σειρά από διαφανείς νάρθηκες (aligners) από πλαστικό χωρίς την ανάγκη για σιδεράκια ή σύρματα.
Επειδή όμως οι έφηβοι (και τα στόματά τους) είναι συνεχώς σε κίνηση, οι νάρθηκες εμφανίζουν πρόσθετα μερικά χαρακτηριστικά:

  • Oι μπλε δείκτες στην περιοχή των πρώτων γομφίων που ξεθωριάζουν σιγά-σιγά από μπλε σε διαφανείς (όσο περνούν οι μέρες) βοηθούν τον ορθοδοντικό, τους γονείς και τους εφήβους να τηρούν το σωστό χρόνο εφαρμογής των ναρθήκων (δηλ. 21 ώρες καθημερινά για 14 ημέρες).
  • Ο ειδικός σχεδιασμός που προβλέπει τη διατήρηση χώρου για την ανατολή των νέων δοντιών στην περιοχή των κυνοδόντων, δευτέρων προγομφίων και δευτέρων γομφίων.
  • Δυνατότητα δωρεάν αντικατάστασης εώς έξι νάρθηκες από την εταιρεία σε περίπτωση που, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, κάποιοι χαθούν ή σπάσουν.

Οι νάρθηκες Invisalign Τeen είναι άνετοι, εύκολοι στην καθημερινή τους φροντίδα και, πάνω από όλα, σχεδόν αόρατοι. Αυτό και μόνο χαρίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά στους εφήβους, τους βοηθά να αισθάνονται πιο σίγουροι για τον εαυτό τους, με καλύτερες επιδόσεις στα μαθήματα και τις άλλες δραστηριότητές του

Ζήστε τη ζωή!

Επειδή οι νάρθηκες Invisalign Teen μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν, επιφέρουν ελάχιστες αλλαγές στην καθημερινή ζωή των εφήβων. Αυτοί μπορούν άνετα να:

  • Συνεχίσουν να βουρτσίζουν και να περιποιούνται τα δόντια τους σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας.
  • Συνεχίσουν τις καθημερινές τους συνήθειες τρώγοντας και πίνοντας ό,τι θέλουν, και ακολουθώντας τις δραστηριότητές τους (σπορ, χορός, μουσικά όργανα, γυμναστική).
  • Επισκέπτονται σε πιο αραιά διαστήματα (κάθε 6 εβδομάδες) τον ορθοδοντικό τους και όχι κάθε μήνα.

Χωρίς σιδεράκια!

Οι νάρθηκες Invisalign Teen φτιάχνονται από ειδικό πλαστικό (πολυουρεθάνη), έχουν πάχος 0,5 χιλ., και κατασκευάζονται με βάση το καλούπι των δοντιών του κάθε ασθενούς.  Επειδή δε χρησιμοποιούν σύρματα ή άλλα μέταλλα δεν προκαλούν ερεθισμό ή πληγές στο στόμα και τα ούλα.

Εκτύπωση Email

Μέθοδος Ορθοδοντικής Invisalign

Our team consists of passionate and experienced people,
who love what they do and are always one step ahead.

 

Αόρατη ορθοδοντική

invisalign banner

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και ενημερωθείτε για τα τελευταία Ορθοδοντικά νέα!


 

Invisalign video

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε video με τη θεραπεία invisalign