Greek English French German Italian Russian Turkish

Επικοινωνία: 
Μελίσσια: 210 8104121
Γλυφάδα: 210 8981510

Πρώτο ραντεβού

Πρώτο ραντεβού

Είναι αλήθεια ότι πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να βρείτε το κατάλληλο Ιατρείο και τον ’’σωστό’’ γιατρό που θα θεραπεύσει το ορθοδοντικό σας πρόβλημα. Στην προσπάθειά σας αυτή οι συστάσεις από φίλους που έχουν κάνει Invisalign ή τον οδοντίατρό σας, που γνωρίζει κάποιον καλό και έμπειρο στη μέθοδο αυτή ορθοδοντικό είναι πολύτιμοι αρωγοί. Εσάς εκείνο που σας ενδιαφέρει είναι, να βρείτε έναν πιστοποιημένο στη μέθοδο Invisalign ορθοδοντικό, που αποδεδειγμένα έχει θεραπεύσει πολλούς ασθενείς σαν κι εσάς, και θα σας κάνει να νιώσετε άνετα στο πρώτο ραντεβού, που σίγουρα είναι καθοριστικό.

Αρκετοί ορθοδοντικοί παρουσιάζουν στο Ιατρείο ή την ιστοσελίδα τους αποτελέσματα σε φωτογραφίες από θεραπευμένους ασθενείς τους, ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τη θεραπεία Invisalign, και αυτός, μαζί με τις συστάσεις, είναι ο καλύτερος τρόπος να διαπιστώσετε την κλινική ικανότητα και εμπειρία τους.

Οι ορθοδοντικοί με μεγάλη εμπειρία στο Invisalign συνήθως χαρακτηρίζονται ως Elite Premier πάροχοι ή βρίσκονται σε Platin Status. Αυτοί οι προσδιορισμοί δηλώνουν την υψηλότερη εμπειρία του γιατρού που θα σας θεραπεύσει και σας εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα θεραπείας και άριστα αποτελέσματα.

 

Τηλεφωνώντας σε ένα πιστοποιημένο ορθοδοντικό Ιατρείο κλείνετε ένα ραντεβού για μια πρώτη επίσκεψη. Στο τηλέφωνο μπορείτε να ρωτήσετε αν η επίσκεψη αυτή χρεώνεται ή είναι δωρεάν, ενώ θα σας ζητηθεί για επίσπευση της ιατρικής γνωμάτευσης να κρατάτε μαζί σας μία πρόσφατη πανοραμική ακτινογραφία των δοντιών σας και μία πλάγια κεφαλομετρική ακτινογραφία. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού, εσείς και ο γιατρός σας θα συζητήσετε για το ορθοδοντικό σας πρόβλημα, τί δυνατότητες έχετε να το διορθώσετε με το Invisalign, ποια θεραπεία Invisalign είναι η πιο κατάλληλη (π.χ. full ή anterior ή lite θεραπεία) για εσάς και πόσο καιρό θα κρατήσει περίπου η θεραπεία σας. Ο έμπειρος ορθοδοντικός, παρατηρώντας τα δόντια και τις ακτινογραφίες σας, είναι σε θέση από το πρώτο κιόλας ραντεβού να θέσει την ακριβή διάγνωση του προβλήματός σας, να προσδιορίσει την καταλληλότερη θεραπεία Invisalign για εσάς, το χρονοδιάγραμμα αυτής καθώς και τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν, για να αποφασίσετε.

Στην αρχική επίσκεψη στο Ιατρείο, ο γιατρός θα σας ενημερώσει επίσης για το κόστος της προτεινόμενης θεραπείας Invisalign, τον οικονομικό διακανονισμό και τις επιλογές πληρωμών που έχετε. Τα περισσότερα Ιατρεία προσφέρουν σήμερα ευέλικτους και προσιτούς μηνιαίους τρόπους πληρωμών, που σίγουρα θα σας επιτρέψουν να ξεκινήσετε μια θεραπεία Invisalign ’’επενδύοντας’’ στην υγεία του στόματός σας, το χαμόγελο και την ποιότητα της ζωής σας.

Στην απόφαση που θα πάρετε για να ξεκινήσετε ή όχι Invisalign, θα συνεκτιμήσετε πολλούς παράγοντες, όπως είναι ο τύπος και η διάρκεια της θεραπείας, η συχνότητα των επισκέψεων στο Ιατρείο, η επιθυμία σας να συνεργασθείτε καθόλη τη διάρκεια της θεραπείας και φυσικά το κόστος αυτής. Αν οι απαντήσεις που δώσετε είναι θετικές, τότε τηλεφωνείτε στο Ιατρείο για το επόμενο ραντεβού, που σηματοδοτεί και την έναρξη της θεραπείας σας.

Αμέσως μετά τη λήψη όλων των απαραιτήτων διαγνωστικών σας στοιχείων (ακτινογραφίες, φωτογραφίες και μέτρα των δοντιών σας) ο γιατρός σας ετοιμάζει ένα λεπτομερές σχέδιο θεραπείας που επιλύει κατά τον απλούστερο, συντομότερο και καλύτερο τρόπο το ορθοδοντικό σας πρόβλημα.

Μετά από λίγες εβδομάδες θα δείτε στον υπολογιστή του Ιατρείου την πορεία και το τελικό αποτέλεσμα της θεραπείας σας σε εικονικό τρισδιάστατο βίντεο (το γνωστό ClinCheck), όπως και τον αριθμό των ναρθήκων που θα χρειασθεί να φορέσετε.

Κοιτάζοντας το βίντεο της θεραπείας σας στον υπολογιστή, θα παρατηρήσετε ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι το τέλος της θεραπείας σας για να δείτε το χαμόγελό σας να ομορφαίνει. Η σταδιακή αλλά ορατή βελτίωση των δοντιών σας συμβαίνει από τους πρώτους κιόλας νάρθηκες, ώστε να μπορείτε να βλέπετε από την αρχή κιόλας της θεραπείας τις θετικές αλλαγές του Invisalign στο χαμόγελο και την ψυχολογία σας. Κι επειδή η ’’ανεβασμένη’’ διάθεσή σας είναι πολύ σημαντική για την επιτυχή έκβαση της θεραπείας σας, ο έμπειρος ορθοδοντικός φροντίζει να ετοιμάζει το σχέδιο θεραπείας σας κατά τρόπο που, από την αρχή, να φαίνονται τα θετικά αποτελέσματα στο στόμα σας.

Το Invisalign μέσα από το Clin Check (το βίντεο της θεραπείας σας), σας δίνει την ευκαιρία –έστω και εικονικά- να δείτε τα δόντια και το χαμόγελό σας όπως δεν τα είχατε ξαναδεί, πριν καν ξεκινήσει η θεραπεία σας! Αποκαλύπτεται μπροστά σας ένα υπέροχο καινούργιο χαμόγελο, το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, που με λίγη υπομονή και πολύ ενθουσιασμό από τη μεριά σας σύντομα θα γίνει η πραγματικότητά σας.

Εμπιστευθείτε το Invisalign και το Invisalign θα αναδείξει το χαμόγελο που πάντα επιθυμούσατε! Εμπιστευθείτε το Invisalign και αυτό θα φέρει υγεία και χαρά στη ζωή σας!

Invisalign! Γιατί το αξίζετε…

Εκτύπωση Email

 • Ώρα για φαγητό;

  κανένα πρόβλημα, αφού οι αόρατοι νάρθηκες invisalign, αφαιρούνται εύκολα και σας επιτρέπουν να πιείτε, να φάτε ή να βουρτσίσετε τα δόντια σας όποτε θέλετε!

 • Βουρτσίστε τα δόντια σας...

  Όσο και όποτε θέλετε, οι αόρατοι νάρθηκες invisalign, αφαιρούνται με μια κίνηση!

 • Διασκεδάστε...

  Απολαύστε τις καθημερινές στιγμές σας αφαιρώντας τους αόρατους νάρθηκες invisalign για μια βραδινή έξοδο ή ότι άλλο προκύψει!

 • Γυμναστείτε...

  Δεν χρειάζεται να τροποποιήσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα, οι αόρατοι νάρθηκες invisalign προσαρμόζονται στο πρόγραμμα σας, ενώ ταυτόχρονα ισιώνουν τα δόντια σας.

 • Κολυμπήστε...

  Το καλοκαίρι στη Ελλάδα είναι υπέροχο, απολαύστε τη θάλασσα και τον ήλιο, μην ανησυχείτε τα δόντια σας εξακολουθούν να ισιώνουν... φροντίζουν οι νάρθηκες invisalign!

 • Χαμογελάστε!

  Οι αόρατοι νάρθηκες invisalign, είναι αυτό ακριβώς... αόρατοι! τώρα δεν χρειάζεται να κρύβετε το χαμόγελο σας κατά τη διάρκεια της θεραπείας!

 • Φωτογραφηθείτε

  Με τους αόρατους νάρθηκες invisalign μπορείτε να εξασφαλίσετε εκείνο το φωτεινό λαμπερό χαμόγελο για εκείνες τις "ειδικές περιπτώσεις" όπως ένας γάμος, που το χαμόγελο σας "απαιτείται"!

 • Ορθοδοντικός;

  Τα ραντεβού για τον έλεγχο των αόρατων ναρθήκων invisalign διαρκούν λίγο, και μπορούν εύκολα να βολευτούν στο πρόγραμμα σας κάθε 4 με 6 εβδομάδες.

   

   

Αόρατη ορθοδοντική

invisalign banner

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και ενημερωθείτε για τα τελευταία Ορθοδοντικά νέα!


 

Invisalign video

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε video με τη θεραπεία invisalign