Greek English French German Italian Russian Turkish

Επικοινωνία: 
Μελίσσια: 210 8104121
Γλυφάδα: 210 8981510

Είναι κατάλληλη για μένα;

Είναι κατάλληλη για την περίπτωση μου;

Tο υπέροχο χαμόγελο και η αυξημένη αυτοεκτίμησή σας, δεν είναι τα μόνα οφέλη από τη θεραπεία Invisalign. Η υγεία των δοντιών και των ούλων σας και η παραμονή τους στο στόμα για όλη σας τη ζωή σίγουρα θα σας γλυτώσουν από μελλοντικές χρονοβόρες και δαπανηρές εργασίες στον Οδοντίατρο.
Παρακάτω μάθετε περισσότερα για τις ορθοδοντικές ανωμαλίες που μπορεί να θεραπεύσει το Invisalign στα χέρια ενός έμπειρου πιστοποιημένου Ορθοδοντικού:

Στραβά συνωστισμένα δόντια

Αυτό παρατηρείται στις οδοντοστοιχίες όταν υπάρχει έλλειψη χώρου για να χωρέσουν όλα τα δόντια σας. Εμφανίζεται στην εφηβική ηλικία, επιτείνεται αργότερα με την ανατολή των φρονιμιτών και αν αφεθεί χωρίς θεραπεία, πέραν του αισθητικού προβλήματος που δημιουργεί, αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης περιοδοντίτιδας στα ούλα σας. Κι αυτό γιατί τα στραβά δόντια είναι δύσκολο να βουρτσισθούν και να καθαριστούν και ταυτόχρονα επιβαρύνεται η σωστή λειτουργία τους.

Οδοντοστοιχίες με κενά ανάμεσα στα δόντια

Αυτό συμβαίνει όταν έχετε επιπλέον χώρο ανάμεσα στα δόντια σας. Μπορεί να οφείλεται στο μικρό μέγεθος των δοντιών, τη μεγάλη ανάπτυξη των γνάθων, την έλλειψη κάποιων δοντιών ή την πρόσθια παρεμβολή της γλώσσας σας. Όταν λείπουν δόντια στο στόμα σας, τα παρακείμενα μετακινούνται προς το κενό κι έτσι τα διαστήματα ανάμεσα στα δόντια γενικεύονται.
Και σε αυτή την περίπτωση, η ύπαρξη διαστημάτων μπορεί να οδηγήσουν σε εμφάνιση ουλίτιδας και περιοδοντικής νόσου, που, αν αφεθούν χωρίς θεραπεία, μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια δοντιών.

Σταυροειδείς συγκλείσεις

Η σταυροειδής σύγκλειση παρατηρείται όταν η άνω και η κάτω γνάθος δεν είναι ευθυγραμμισμένες. Αυτό συμβαίνει όταν ένα ή περισσότερα δόντια της της άνω γνάθου ’’κλείνει’’ στο εσωτερικό και όχι το εξωτερικό των κάτω δοντιών (όπως συμβαίνει φυσιολογικά), και μπορεί να συμβεί τόσο στην μπροστινή και / ή τις πλευρές του στόματος.
Αυτή η ανωμαλία μπορεί να προκαλέσει φθορά των δοντιών, παθήσεις των ούλων και ακόμη ασυμμετρίες στο πρόσωπο, αν εμφανιστούν στην παιδική ηλικία και αφεθούν χωρίς θεραπεία.

Yπερσύγκλειση

Υπερσύγκλειση (ή βαθειά δήξη) συμβαίνει όταν τα πάνω δόντια επικαλύπτουν σημαντικά τα κάτω δόντια και οφείλεται στην αυξημένη ανάπτυξη του οστού στην πρόσθια περιοχή των γνάθων. Φυσιολογικά στον άνθρωπο τα πάνω δόντια καλύπτουν μέχρι 2,0 χιλ. τα κάτω, ενώ σε ορθοδοντικές ανωμαλίες η επικάλυψη αυτή μπορεί να φθάσει μέχρι το 100% των κάτω δοντιών. Αυτό σημαίνει ότι τα πάνω δόντια «σκεπάζουν» κυριολεκτικά τα κάτω, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σωστή στήριξη των μπροστινών δοντιών μεταξύ τους.
Η υπερσύγκλειση σχετίζεται συχνά με κληρονομικούς παράγοντες ενώ επιβλαβείς συνήθειες επιτείνουν την ανάπτυξη του οστού στο μπροστινό μέρος των γνάθων.
Το πρόβλημα αυτό καλό είναι να θεραπεύεται στην εφηβική ηλικία, γιατί αργότερα μπορεί να οδηγήσει σε περιοδοντικές παθήσεις, αποτριβές των κάτω τομέων και πόνους ή εκφυλισμό των κροταφογναθικών αρθρώσεων.    

Ανάστροφη Σταυροειδής Σύγκλειση

Προκαλείται όταν τα μπροστινά κάτω δόντια προεξέχουν πέρα από τα αντίστοιχα πάνω. Οφείλεται συνήθως σε ελλειπή ανάπτυξη της άνω γνάθου, υπερανάπτυξη της κάτω, ή σε συνδυασμό και των δύο.Η συγγενής έλλειψη άνω δοντιών μπορεί επίσης να προκαλέσει υποανάπτυξη της άνω γνάθου.
Αυτή η ανωμαλία εμποδίζει τη φυσιολογική λειτουργία των προσθίων δοντιών και των γομφίων που μπορεί να οδηγήσει σε φθορά των δοντιών. Μπορεί τέλος να προκαλέσει πόνους ή δυσλειτουργία των κροταφογναθικών αρθρώσεων.


Είναι σημαντικό να επισκεφτείτε έναν πιστοποιημένο ορθοδοντικό με εμπειρία στη μέθοδο Invisalign για να εξετάσει τα δόντια και το πρόβλημά σας και να σας πει πόσο καλά το Invisalign μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας. Θα σας παρουσιάσει όλες τις συνθήκες της θεραπείας, το χρονοδιάγραμμα, τα πλεονεκτήματα και το κόστος αυτής για να αποφασίσετε μετά εσείς αν η μέθοδος αυτή ταιριάζει στη ζωή σας. Σίγουρο είναι ότι το Invisalign λόγω της απλότητας και της ευκολίας στην εφαρμογή των αόρατων ναρθήκων ”χωρά” στη ζωή όλων μας, χαρίζοντας σε αυτόν που το φορά ένα ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

Εκτύπωση Email

 • Ώρα για φαγητό;

  κανένα πρόβλημα, αφού οι αόρατοι νάρθηκες invisalign, αφαιρούνται εύκολα και σας επιτρέπουν να πιείτε, να φάτε ή να βουρτσίσετε τα δόντια σας όποτε θέλετε!

 • Βουρτσίστε τα δόντια σας...

  Όσο και όποτε θέλετε, οι αόρατοι νάρθηκες invisalign, αφαιρούνται με μια κίνηση!

 • Διασκεδάστε...

  Απολαύστε τις καθημερινές στιγμές σας αφαιρώντας τους αόρατους νάρθηκες invisalign για μια βραδινή έξοδο ή ότι άλλο προκύψει!

 • Γυμναστείτε...

  Δεν χρειάζεται να τροποποιήσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα, οι αόρατοι νάρθηκες invisalign προσαρμόζονται στο πρόγραμμα σας, ενώ ταυτόχρονα ισιώνουν τα δόντια σας.

 • Κολυμπήστε...

  Το καλοκαίρι στη Ελλάδα είναι υπέροχο, απολαύστε τη θάλασσα και τον ήλιο, μην ανησυχείτε τα δόντια σας εξακολουθούν να ισιώνουν... φροντίζουν οι νάρθηκες invisalign!

 • Χαμογελάστε!

  Οι αόρατοι νάρθηκες invisalign, είναι αυτό ακριβώς... αόρατοι! τώρα δεν χρειάζεται να κρύβετε το χαμόγελο σας κατά τη διάρκεια της θεραπείας!

 • Φωτογραφηθείτε

  Με τους αόρατους νάρθηκες invisalign μπορείτε να εξασφαλίσετε εκείνο το φωτεινό λαμπερό χαμόγελο για εκείνες τις "ειδικές περιπτώσεις" όπως ένας γάμος, που το χαμόγελο σας "απαιτείται"!

 • Ορθοδοντικός;

  Τα ραντεβού για τον έλεγχο των αόρατων ναρθήκων invisalign διαρκούν λίγο, και μπορούν εύκολα να βολευτούν στο πρόγραμμα σας κάθε 4 με 6 εβδομάδες.

   

   

Αόρατη ορθοδοντική

invisalign banner

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και ενημερωθείτε για τα τελευταία Ορθοδοντικά νέα!


 

Invisalign video

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε video με τη θεραπεία invisalign