Greek English French German Italian Russian Turkish

Επικοινωνία: 
Μελίσσια: 210 8104121
Γλυφάδα: 210 8981510

About Aligners

About Aligners

Aγαπητοί φίλοι,

Eπισκέπτες του www.aligners.gr σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπό μας, τον οποίο ελπίζουμε να βρείτε χρήσιμο κι ενδιαφέρον στην αναζήτηση πληροφοριών και γνώσης γύρω από θέματα που αφορούν στην Ορθοδοντική, στην Οδοντιατρική και την Υγεία γενικότερα.
Η αυξανόμενη ζήτηση των εφήβων και ενηλίκων ασθενών της επιστημονικής μας ομάδας για αισθητική Οδοντιατρική και Ορθοδοντική ήταν η αιτία για τη δημιουργία του παρόντος ιστοτόπου. 
Ιδιαίτερα η επιθυμία πολλών εφήβων και ενηλίκων ασθενών μας για «αόρατη» ορθοδοντική θεραπεία με σύγχρονες, απλές και αποτελεσματικές μεθόδους μας δημιούργησαν την ανάγκη να σας παρουσιάσουμε τη μέθοδο INVISALIGN μέσα από το συγκεκριμένο ιστότοπο.

Η προβολή αυτή συνοδεύεται από τη λεπτομερή παρουσίαση της «αόρατης» ορθοδοντικής μεθόδου INVISALIGN μαζί με τα αποτελέσματα αυτής σε εφήβους και ενήλικες. Θα ενημερωθείτε πλήρως για τα πλεονεκτήματα του INVISALIGN και τη συνεισφορά του στη βελτίωση της Υγείας και της Αισθητικής των δοντιών και του προσώπου. Θα γνωρίσετε λεπτομέρειες γύρω από τη μεγάλη ποικιλία ορθοδοντικών προβλημάτων που θεραπεύει, όπως επίσης θα δείτε φωτογραφίες και μαρτυρίες ασθενών που θεραπεύθηκαν με τη μέθοδο αυτή. Συνάδελφοι οδοντίατροι και ορθοδοντικοί θα σας μεταφέρουν την εμπειρία τους από το INVISALIGN και θα ακούσετε πόσο ωφέλησε τους ασθενείς τους χαρίζοντάς τους Υγεία, Ομορφιά και Αυτοπεποίθηση.

Η αισθητική αποκατάσταση που στοχεύουμε, θα ήταν ημιτελής αν δεν περιελάμβανε και προτάσεις για αισθητικές, ήπιες ιατρικές θεραπείες για το πρόσωπο των ασθενών μας. Το όμορφο χαμόγελο που χαρίζουν τα ίσια, υγιή δόντια είναι πιο ολοκληρωμένο όταν περιβάλλεται από δέρμα λαμπερό και «φρέσκο». Για το λόγο αυτό, το site μας περιέχει πληροφορίες και εικόνες που σας βοηθούν να ολοκληρώσετε την αισθητική σας μεταμόρφωση με θεραπείες του δέρματος, όπως οι ενέσεις Βotox® και η έγχυση υαλουρονικού οξέος σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου. Η παρουσία έμπειρης πλαστικού χειρουργού στην ομάδα μας που προτείνει και πραγματοποιεί τις δερματικές θεραπείες του προσώπου είναι καθοριστική αφού πιστεύουμε ότι, με εφαρμογή ενέσιμων θεραπειών μπορεί να ολοκληρωθεί αρμονικά η βελτίωση του χαμόγελου και του προσώπου σας.

Επίσης κοντά μας βρίσκεται και ειδική Λογοπεδικός - Λογοθεραπεύτρια που μας ενημερώνει για τα βασικά πράγματα που πρέπει να προσέχουν όχι μόνο οι γονείς στην άρθρωση του λόγου των παιδιών τους αλλά και οι ενήλικες στην ομιλία τους. Μας αναλύει τη στενή σχέση των λειτουργιών της γλώσσας και των χειλέων με τη διαμόρφωση των γνάθων και τη δημιουργία των ορθοδοντικών ανωμαλιών. Η ορθοδοντική θεραπεία Invisalign για να έχει μακροχρόνια αποτελέσματα πρέπει, όπου χρειάζεται, να συνοδεύεται και από λογοθεραπεία ανεξαρτήτου ηλικίας του ασθενούς.

Μέσα στο site παρουσιάζονται και άρθρα γενικής Οδοντιατρικής που προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες και ενημέρωση για οτιδήποτε συνεισφέρει στη βελτίωση της στοματικής υγείας. Θεωρούμε επίσης ενδιαφέρον να παρουσιάζουμε κατά διαστήματα και άρθρα συναδέλφων από άλλους χώρους της Ιατρικής, που θα εμπλουτίζουν τη γνώση όλων σχετικά με καθημερινά θέματα Υγείας.
Ο ιστότοπος www.aligners.gr φιλοξενεί γνώμες επιστημόνων υγείας για ευρεία ενημέρωση του κοινού σχετικά με το ΙΝVISALIGN, αλλά είναι επίσης ανοικτός σε όλους εσάς που θέλετε να επικοινωνείτε μαζί μας. Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις, απορίες ή εμπειρίες σας σχετικά με ορθοδοντικά ή οδοντιατρικά θέματα κι η ομάδα των οδοντιάτρων θα σας απαντά το συντομότερο δυνατό. Φυσικά είμαστε ανοικτοί σε γνώμες, παρατηρήσεις ή συμβουλές που θα κάνουν το site αυτό ακόμα πιο χρηστικό, φιλικό κι ενδιαφέρον.

Με την ελπίδα και την αισιοδοξία ότι το www.aligners.gr θα βοηθήσει πολλούς φίλους να δώσουν λύσεις στα ορθοδοντικά ή οδοντιατρικά τους προβλήματα σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπό μας.

Καλή περιήγηση στον Ιστότοπό μας!

Εκτύπωση Email

Αόρατη ορθοδοντική

invisalign banner

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και ενημερωθείτε για τα τελευταία Ορθοδοντικά νέα!


 

Invisalign video

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε video με τη θεραπεία invisalign