Greek English French German Italian Russian Turkish

Επικοινωνία: 
Μελίσσια: 210 8104121
Γλυφάδα: 210 8981510

Ψυχολογία & αυτοπεποίθηση

Ψυχολογία και αυτοπεποίθηση

Invisalign! - Χαρίστε στη Ζωή το πιο όμορφο χαμόγελό σας…

Το πρόσωπο κάθε ανθρώπου είναι κάτι το μοναδικό, ένα είδος ανοικτής συστατικής επιστολής προς όλο τον κόσμο. Όταν μάλιστα στολίζεται κι από ένα όμορφο χαμόγελο δεν είναι ποτέ άσχημο, αφού με οποιοδήποτε αισθητικό κριτήριο κι αν το δει κανείς, παραμένει πάντα ζεστό και ελκυστικό.

Το χαμόγελο είναι απαραίτητο στη ζωή μας. Είναι έκφραση ευτυχίας, αλλά και επικοινωνίας και όλοι νιώθουμε την ανάγκη να χαμογελάμε. Οι άνθρωποι επικοινωνούμε μεταξύ μας, κοιτάζοντας ο ένας το πρόσωπο του άλλου. Και η Ψυχολογία τονίζει ότι, εκείνος που χαμογελά κερδίζει στην επικοινωνία και τις εντυπώσεις, γίνεται πιο φιλικός και ελκυστικός στον συνομιλητή του. Πόσες φορές αλήθεια δεν εντυπωσιαζόμαστε από ένα συνομιλητή μας ή έναν ηθοποιό στην τηλεόραση, μόνο και μόνο γιατί…χαμογελά υπέροχα! Ή πόσες φορές όμως, λόγω της κακής εμφάνισης των δοντιών μας, δεν αισθανόμαστε άσχημα και δε χαμογελάμε! Ή ακόμα δεν είναι λίγες οι φορές που αναγκαζόμαστε να κρύψουμε με το χέρι μας το χαμόγελό μας…για να μη φαίνεται.

Το χαμόγελο είναι στενά συνδεδεμένο με την αυτοεκτίμησή μας και επηρεάζει άμεσα τη ζωή μας και τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα. Αποκαλύπτει πτυχές του χαρακτήρα μας και μας κάνει να νιώθουμε πολύ πιο σίγουροι για τον εαυτό μας όταν είναι φωτεινό και λευκό. Έρευνες έχουν δείξει ότι, ενήλικες που είχαν φτωχή οδοντιατρική ή ορθοδοντική φροντίδα στη ζωή τους, έχουν μάθει να ανέχονται και γενικά να δέχονται αρνητικές κριτικές από άλλους ανθρώπους συχνότερα, σε σχέση με εκείνους που έχουν δεχθεί υψηλή οδοντιατρική περίθαλψη.

Οι προέφηβοι και οι έφηβοι παρουσιάζουν γενικά μια στάση αμφισβήτησης και μια αρνητική εικόνα για τον εαυτό τους. Η χαμηλή τους αυτοεκτίμηση τους κάνει να είναι ευέξαπτοι, επηρεάζονται από την ιδέα που έχουν για τον εαυτό τους και σε συνδυασμό με την πίεση των μαθημάτων και τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους, τους κάνει να αντιδρούν σε οτιδήποτε κλονίζει την αντίληψη που έχουν οι ίδιοι για τον εαυτό τους και το περιβάλλον.

Το Invisalign Teen, λόγω της φυσικής αισθητικής του υπεροχής, σε σχέση με την κλασική Ορθοδοντική, είναι μία σπουδαία προσφορά των γονιών στα παιδιά τους, που βρίσκονται στη φάση της εφηβείας. Η απλότητα και ευκολία της μεθόδου να διορθώσει το ορθοδοντικό τους πρόβλημα, ευνοεί την καλή στοματική υγιεινή και συνεισφέρει στην ομορφιά του προσώπου των εφήβων. Έτσι το Invisalign Teen αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να ενισχυθεί η χαμηλή αυτοεικόνα των νέων και να δυναμώσει η εμπιστοσύνη στον εαυτό τους για ακόμα καλύτερες επιδόσεις στο σχολείο και τις υποχρεώσεις τους.

Η συμβολή των γονέων μέσα από την επιμονή τους, για βελτίωση της υγείας, της αισθητικής και της αυτοπεποίθησης των εφήβων παιδιών τους, στο σημείο αυτό είναι καθοριστική.

Το Invisalign τα τελευταία 12 χρόνια, σε συνδυασμό με τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας και τις αυξημένες κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, έχει βοηθήσει παγκοσμίως γύρω στο 1,2 εκατ. ανθρώπους να αποκτήσουν ίσια και υγιή δόντια κι ένα όμορφο χαμόγελο. Η αναζήτηση της ομορφιάς του προσώπου, που αναδεικνύεται μέσα από την αισθητική του στόματος, αποτελεί σημαντικό παράγοντα για να κάνουν πολλοί άνθρωποι τη μέθοδο Invisalign. Κι αυτό γιατί η βελτίωση στο χαμόγελο και την ομορφιά τους έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή τους.

Έτσι το Invisalign, πέραν του ιατρικού και αισθητικού, αποκτά και κοινωνικό χαρακτήρα για όλους αφού, με τη βελτίωση της υγείας και εμφάνισης του προσώπου σας, νιώθετε περισσότερη σιγουριά και εμπιστοσύνη για τον εαυτό σας σε κάθε φάση της ζωής σας! Είναι σημαντικό σήμερα να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να αισθάνεστε καλά γατί έτσι υπάρχει υγεία και ισορροπία στη ζωή σας. Σας κάνει να ξεχωρίζετε ως άνθρωπος ενώ αισθάνεστε ψυχικά και σωματικά όμορφα. Η αυξημένη αυτοπεποίθηση σας κάνει πιο κοινωνικούς, παραγωγικούς με διάθεση προσφοράς στις προσωπικές και επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Στο σημείο αυτό η αποστολή του ορθοδοντικού στη βελτίωση της ψυχικής σας υγείας, μέσα από τη θεραπεία Invisalign είναι σημαντική. Σαν ειδικός επιστήμονας, πέραν από το ορθοδοντικό σας πρόβλημα, είναι εύκολο να διαγνώσει και το αντίχτυπο που έχει στην προσωπικότητα και τη ζωή σας το άσχημο χαμόγελό σας. Μέσα από την επικοινωνία μαζί του, και, με τη βοήθεια του Invisalign, θα αρχίσετε να νιώθετε πιο άνετα, τα δόντια σας θα ισιώνουν και σταδιακά θα παρατηρήσετε βελτίωση στη διάθεσή σας! Αλλάζοντας ό,τι σας ενοχλεί στο στόμα και το χαμόγελό σας, θα αλλάξετε τον τρόπο σκέψης, τη συμπεριφορά σας και τον τρόπο που βλέπετε τους άλλους ανθρώπους.

Ολοκληρώνουμε τονίζοντας τη μεγάλη συμμετοχή που μπορεί να έχει το Invisalign στην υγεία του στόματός σας, την ομορφιά του προσώπου σας και την ενίσχυση της αυτοεκτίμησής σας, μέσα από το υπέροχο… νέο σας χαμόγελο. Βελτιώνοντας τον τρόπο που αισθάνεστε και την ποιότητα της ζωής σας, θα νιώσετε ’’φωτεινός’’ αναγεννημένος άνθρωπος…

 

…και τότε η Ζωή θα σας χαρίσει τα ωραιότερα δώρα της!

Εκτύπωση Email

 • Ώρα για φαγητό;

  κανένα πρόβλημα, αφού οι αόρατοι νάρθηκες invisalign, αφαιρούνται εύκολα και σας επιτρέπουν να πιείτε, να φάτε ή να βουρτσίσετε τα δόντια σας όποτε θέλετε!

 • Βουρτσίστε τα δόντια σας...

  Όσο και όποτε θέλετε, οι αόρατοι νάρθηκες invisalign, αφαιρούνται με μια κίνηση!

 • Διασκεδάστε...

  Απολαύστε τις καθημερινές στιγμές σας αφαιρώντας τους αόρατους νάρθηκες invisalign για μια βραδινή έξοδο ή ότι άλλο προκύψει!

 • Γυμναστείτε...

  Δεν χρειάζεται να τροποποιήσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα, οι αόρατοι νάρθηκες invisalign προσαρμόζονται στο πρόγραμμα σας, ενώ ταυτόχρονα ισιώνουν τα δόντια σας.

 • Κολυμπήστε...

  Το καλοκαίρι στη Ελλάδα είναι υπέροχο, απολαύστε τη θάλασσα και τον ήλιο, μην ανησυχείτε τα δόντια σας εξακολουθούν να ισιώνουν... φροντίζουν οι νάρθηκες invisalign!

 • Χαμογελάστε!

  Οι αόρατοι νάρθηκες invisalign, είναι αυτό ακριβώς... αόρατοι! τώρα δεν χρειάζεται να κρύβετε το χαμόγελο σας κατά τη διάρκεια της θεραπείας!

 • Φωτογραφηθείτε

  Με τους αόρατους νάρθηκες invisalign μπορείτε να εξασφαλίσετε εκείνο το φωτεινό λαμπερό χαμόγελο για εκείνες τις "ειδικές περιπτώσεις" όπως ένας γάμος, που το χαμόγελο σας "απαιτείται"!

 • Ορθοδοντικός;

  Τα ραντεβού για τον έλεγχο των αόρατων ναρθήκων invisalign διαρκούν λίγο, και μπορούν εύκολα να βολευτούν στο πρόγραμμα σας κάθε 4 με 6 εβδομάδες.

   

   

Αόρατη ορθοδοντική

invisalign banner

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και ενημερωθείτε για τα τελευταία Ορθοδοντικά νέα!


 

Invisalign video

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε video με τη θεραπεία invisalign