Greek English French German Italian Russian Turkish

Επικοινωνία: 
Μελίσσια: 210 8104121
Γλυφάδα: 210 8981510

Κόστος θεραπείας

Πόσο κοστίζει η θεραπεία INVISALIGN;

Το μυστικό στο χαμόγελό σας


Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν είχατε βάλει σιδεράκια στην εφηβεία και ξαναστράβωσαν αργότερα τα δόντια σας ή, αν πιστεύετε ότι, τώρα πια είστε μεγάλοι, με πολλές υποχρεώσεις και ελάχιστο χρόνο, για να κάνετε ορθοδοντική θεραπεία. Οτιδήποτε συνέβη ή πιστεύατε στο παρελθόν, ένα λαμπερό χαμόγελο σας βελτιώνει την ψυχολογία και τη διάθεση και το Invisalign σας βοηθά να το αποκτήσετε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και περιορισμούς.
Και αν το καλοσκεφτείτε, η βελτίωση του χαμόγελού σας είναι μια σημαντική επένδυση υγείας, ένα δώρο στον εαυτό σας, με μεγάλη ψυχολογική αξία.

Πόσο κοστίζει το Invisalign;


Το κόστος μιας θεραπείας Invisalign αποτελεί σημαντικό παράγοντα, ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, που κάποιος παίρνει πολύ σοβαρά υπόψη. Δυστυχώς, δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση στο ερώτημα αυτό, αφού οι τιμές διαμορφώνονται με βάση τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς. Μόνο η επίσκεψη σε κάποιον πιστοποιημένο και έμπειρο ορθοδοντικό, που στην Ελλάδα είναι πολύ λίγοι ακόμη, θα σας διαφωτίσει σχετικά.
Το κόστος θεραπείας Invisalign είναι πιο αυξημένο από μια αντίστοιχη θεραπεία με διαφανή σιδεράκια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι απαγορευτικό. Όπως σε κάθε θεραπεία, το κόστος της εξαρτάται από την πολυπλοκότητα και τη διάρκεια αυτής. Για παράδειγμα, μια θεραπεία Invisalign που απαιτεί εξαγωγές δοντιών για να αποκαταστήσει τη σύγκλειση και να ομορφύνει το ’’πεταχτό’’ σας χαμόγελο είναι πιο ακριβή και χρονοβόρα από μια αντίστοιχη, που απλά ισιώνει τα στραβά μπροστινά σας δόντια. Το ίδιο άλλωστε ισχύει και για τις κλασικές θεραπείες με τα παραδοσιακά σιδεράκια. Οι τιμές τους καθορίζονται από το γιατρό με βάση το βαθμό δυσκολίας και τη διάρκειά της.
Στην Ελλάδα σήμερα, η έρευνα αγοράς έχει δείξει ότι οι τιμές κυμαίνονται, σύμφωνα με ό,τι αναφέραμε παραπάνω, για τις θεραπείες LITE από €2.300 - €3.000 και για τις θεραπείες FULL από €3.200 - €4.400.

Βεβαίως κουβεντιάζοντας με το θεράποντα ιατρό σας θα συμφωνήσετε για έναν οικονομικό διακανονισμό που να είναι ρεαλιστικός, να ταιριάζει στη ζωή σας και να επεκτείνεται σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Αυτό θα σας επιτρέψει να διαλέξετε ανάμεσα σε διάφορα μοντέλα αποπληρωμής. Είτε άμεση εξόφληση αν οι συνθήκες ζωής σας το επιτρέπουν, είτε καταβολές σε πολλές μηνιαίες δόσεις.

Οτιδήποτε και αν αποφασίσετε το σίγουρο είναι ένα: H θεραπεία Ιnvisalign είναι σήμερα, ακόμα και μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, προσιτή σε πολλούς ανθρώπους που επιθυμούν να ’’επενδύσουν’’ στην υγεία του στόματός τους, τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που χαρίζει ένα όμορφο χαμόγελο.

Invisalign! Γιατί η υγεία και ομορφιά του χαμόγελού σας αποτελούν επένδυση ζωής...

Εκτύπωση Email

 • Ώρα για φαγητό;

  κανένα πρόβλημα, αφού οι αόρατοι νάρθηκες invisalign, αφαιρούνται εύκολα και σας επιτρέπουν να πιείτε, να φάτε ή να βουρτσίσετε τα δόντια σας όποτε θέλετε!

 • Βουρτσίστε τα δόντια σας...

  Όσο και όποτε θέλετε, οι αόρατοι νάρθηκες invisalign, αφαιρούνται με μια κίνηση!

 • Διασκεδάστε...

  Απολαύστε τις καθημερινές στιγμές σας αφαιρώντας τους αόρατους νάρθηκες invisalign για μια βραδινή έξοδο ή ότι άλλο προκύψει!

 • Γυμναστείτε...

  Δεν χρειάζεται να τροποποιήσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα, οι αόρατοι νάρθηκες invisalign προσαρμόζονται στο πρόγραμμα σας, ενώ ταυτόχρονα ισιώνουν τα δόντια σας.

 • Κολυμπήστε...

  Το καλοκαίρι στη Ελλάδα είναι υπέροχο, απολαύστε τη θάλασσα και τον ήλιο, μην ανησυχείτε τα δόντια σας εξακολουθούν να ισιώνουν... φροντίζουν οι νάρθηκες invisalign!

 • Χαμογελάστε!

  Οι αόρατοι νάρθηκες invisalign, είναι αυτό ακριβώς... αόρατοι! τώρα δεν χρειάζεται να κρύβετε το χαμόγελο σας κατά τη διάρκεια της θεραπείας!

 • Φωτογραφηθείτε

  Με τους αόρατους νάρθηκες invisalign μπορείτε να εξασφαλίσετε εκείνο το φωτεινό λαμπερό χαμόγελο για εκείνες τις "ειδικές περιπτώσεις" όπως ένας γάμος, που το χαμόγελο σας "απαιτείται"!

 • Ορθοδοντικός;

  Τα ραντεβού για τον έλεγχο των αόρατων ναρθήκων invisalign διαρκούν λίγο, και μπορούν εύκολα να βολευτούν στο πρόγραμμα σας κάθε 4 με 6 εβδομάδες.

   

   

Αόρατη ορθοδοντική

invisalign banner

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και ενημερωθείτε για τα τελευταία Ορθοδοντικά νέα!


 

Invisalign video

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε video με τη θεραπεία invisalign