Greek English French German Italian Russian Turkish

Επικοινωνία: 
Μελίσσια: 210 8104121
Γλυφάδα: 210 8981510

Invisalign & Λεύκανση

Invisalign & Λεύκανση

O ιδανικός συνδυασμός για ένα κατάλευκο χαμόγελο!

Ένα από τα πλεονεκτήματα της μεθόδου Invisalign είναι ότι, η λεύκανση των δοντιών μπορεί να γίνει ταυτόχρονα με την ορθοδοντική θεραπεία, ως ένα μέρος αυτής. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η λεύκανση των δοντιών τους, κατά την έναρξη της ορθοδοντικής θεραπείας, είναι ένα εξαιρετικό κίνητρο σε μια περίοδο που θα χρειαστεί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια. Η ταυτόχρονη διαδικασία της λεύκανσης αποτελεί μία ανταμοιβή για εσάς, στην αρχή του Invisalign, για τη θεραπεία που θα ακολουθήσετε. Αυτό είναι μία τακτική ψυχολογικής τόνωσης, που ακολουθούν πολλά Ιατρεία, για να ενθαρρύνουν τους ασθενείς τους, στα πρώτα βήματα της θεραπείας τους με Invisalign. To ίδιο μπορείτε να ζητήσετε κι εσείς από το γιατρό σας, όταν σας δώσει τους πρώτους νάρθηκες να προβείτε και σε ταυτόχρονη λεύκανση των δοντιών σας.

Πώς γίνεται η λεύκανση με τους νάρθηκες Invisalign;

Οι νάρθηκες εφαρμόζουν πολύ καλά στα δόντια σας και τα καλύπτουν μέχρι το όριο των ούλων. Όπως έχουμε πει, τους φοράτε καθημερινά για 21-22 ώρες και γι’ αυτό μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δισκάρια εφαρμογής λευκαντικού gel στο σπίτι. Αν η διάρκεια της λεύκανσης κρατά πάνω από 14 ημέρες, τότε βάζετε λευκαντικό υλικό και στους επόμενους στη σειρά νάρθηκες που σας δίνει ο γιατρός σας.

Απλά εφαρμόζετε μικρή ποσότητα gel, σε μέγεθος φακής, στα σημεία των ναρθήκων που ’’βλέπουν’’ στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών σας και φοράτε κανονικά τους νάρθηκές σας. Επειδή οι νάρθηκες εφαρμόζουν στενά στα δόντια σας, φροντίζετε να μην τους πιέζετε, για να μη συμβεί υπερχείλιση του υλικού, και προκληθεί έγκαυμα στα ούλα και τα χείλη σας.

Τα διάφορα λευκαντικά υλικά για το σπίτι προσφέρονται σε σύριγγες, από τους οδοντιάτρους, σε διάφορες πυκνότητες και ανάλογα με τον τύπο εφαρμόζονται από μία (1) έως δώδεκα (12) ώρες ημερησίως. Υπάρχουν υλικά να τα φοράτε στον ύπνο σας το βράδι ή μερικές ώρες της ημέρας. Αυτό το αποφασίζετε εσείς από κοινού με το γιατρό σας και το επαναλαμβάνετε καθημερινά, για όσες ημέρες θέλετε, μέχρι να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γενικά ισχύει η αρχή, όσες περισσότερες ημέρες εφαρμόζετε λευκαντικό υλικό στα δόντια σας, τόσο πιο λευκά γίνονται αυτά. Πάντα όμως κάτω από την επίβλεψη του γιατρού σας.

Φυσικά θα πρέπει να αποφεύγετε την υπερβολική χρήση του gel για πολλές ημέρες, για να μην επιβαρύνονται ιδιαίτερα τα δόντια σας, και να μην έχετε εξωπραγματικές απαιτήσεις για τη λευκότητα του χαμόγελού σας. Συνήθως ο συνδυασμός Invisalign με λευκαντικό υλικό επιφέρει ’’άνοιγμα’’ έως τρεις (3) τόνους στο χρώμα των δοντιών σας, αποτέλεσμα που πιστεύουμε ότι είναι παραπάνω από ικανοποιητικό για εσάς, ως ψυχολογική ένεση στην αρχή της θεραπείας Invisalign. Σε περίπτωση που επιθυμείτε όμως μεγαλύτερη φωτεινότητα (τέσσερις ή και παραπάνω τόνους λευκότητας) ή άμεσα αποτελέσματα στα δόντια σας, τότε θα πρέπει να καταφύγετε σε μεθόδους λεύκανσης στο Ιατρείο ή σε συνδυασμό λεύκανσης στο Ιατρείο με ειδικές λάμπες LED ή laser και το σπίτι με τους νάρθηκες Invisalign. Αρκεί να συμβουλευθείτε το γιατρό σας για τη μέθοδο που θα ακολουθήστε.

Η αλήθεια είναι ότι, όπως και να πραγματοποιήσετε τη διαδικασία της λεύκανσης στα δόντια σας, όποιο τύπο υλικού ή συδυασμό αυτών και να χρησιμοποιήσετε, αν αυτή εφαρμόζεται με τη βοήθεια του γιατρού σας θα σας χαρίσει…

… ένα υπέροχο κατάλευκο χαμόγελο.

Εκτύπωση Email

 • Ώρα για φαγητό;

  κανένα πρόβλημα, αφού οι αόρατοι νάρθηκες invisalign, αφαιρούνται εύκολα και σας επιτρέπουν να πιείτε, να φάτε ή να βουρτσίσετε τα δόντια σας όποτε θέλετε!

 • Βουρτσίστε τα δόντια σας...

  Όσο και όποτε θέλετε, οι αόρατοι νάρθηκες invisalign, αφαιρούνται με μια κίνηση!

 • Διασκεδάστε...

  Απολαύστε τις καθημερινές στιγμές σας αφαιρώντας τους αόρατους νάρθηκες invisalign για μια βραδινή έξοδο ή ότι άλλο προκύψει!

 • Γυμναστείτε...

  Δεν χρειάζεται να τροποποιήσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα, οι αόρατοι νάρθηκες invisalign προσαρμόζονται στο πρόγραμμα σας, ενώ ταυτόχρονα ισιώνουν τα δόντια σας.

 • Κολυμπήστε...

  Το καλοκαίρι στη Ελλάδα είναι υπέροχο, απολαύστε τη θάλασσα και τον ήλιο, μην ανησυχείτε τα δόντια σας εξακολουθούν να ισιώνουν... φροντίζουν οι νάρθηκες invisalign!

 • Χαμογελάστε!

  Οι αόρατοι νάρθηκες invisalign, είναι αυτό ακριβώς... αόρατοι! τώρα δεν χρειάζεται να κρύβετε το χαμόγελο σας κατά τη διάρκεια της θεραπείας!

 • Φωτογραφηθείτε

  Με τους αόρατους νάρθηκες invisalign μπορείτε να εξασφαλίσετε εκείνο το φωτεινό λαμπερό χαμόγελο για εκείνες τις "ειδικές περιπτώσεις" όπως ένας γάμος, που το χαμόγελο σας "απαιτείται"!

 • Ορθοδοντικός;

  Τα ραντεβού για τον έλεγχο των αόρατων ναρθήκων invisalign διαρκούν λίγο, και μπορούν εύκολα να βολευτούν στο πρόγραμμα σας κάθε 4 με 6 εβδομάδες.

   

   

Αόρατη ορθοδοντική

invisalign banner

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και ενημερωθείτε για τα τελευταία Ορθοδοντικά νέα!


 

Invisalign video

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε video με τη θεραπεία invisalign